Van Hongkong naar Hoogeveen: Ontmoet onze stagiairs!
 
We zijn verheugd om onze moedige en getalenteerde stagiairs, Jacky en Steve, voor te stellen! Afkomstig uit Hongkong en onder begeleiding van Dr. Wallace Lai van de The Hong Kong Polytechnic University, zijn ze bij ons gekomen voor een stage bij TerraCarta!
 
Gedurende de komende twee maanden zullen Jacky en Steve zich verdiepen in kwaliteitscontrole van GPR-gegevens, 3D-GPR en 3D-datavisualisatie. Naast het onderzoeken van deze baanbrekende onderwerpen, zullen ze zich aansluiten bij onze teams voor veldwerk en gegevensinterpretatie om hands-on ervaring op te doen in het uitvoeren van onderzoeken naar ondergrondse infra.
 
We zijn blij om te zien dat ze zich naadloos vestigen in ons kantoor in Hoogeveen en we genieten nu al erg van de lekkernijen uit Hongkong. Jacky Wan en Steve Lau, we zullen voor jullie juichen op de dag dat jullie beiden op de Nederlandse manier naar ons kantoor komen; met de fiets!
 
Sluit je bij ons aan in het verwelkomen van Jacky en Steve terwijl ze aan deze stage-ervaring beginnen en blijf ons volgen voor meer updates!