Projecten gerealiseerd door TerraCarta

TerraCarta is uw specialist op het gebied van detecteren en registreren van de ondergrondse situatie. Onze opdrachtgevers bestaan uit onder andere (semi) overheden,  ingenieursbureau’s, (spoor) aannemers, netbeheerders en wegenbouwers. Er zijn dan ook diverse projecten in deze sectoren waarin TerraCarta al heeft aangetoond over de nodige kennis en ervaring te beschikken.

Bodem in kaart tijdens bouw- en graafwerkzaamheden

Van reguliere bouwprojecten tot het onderzoeken van de bodem in aardbevingsgebied: TerraCarta brengt de ondergrondse infrastructuur volledig in kaart. Zo weet u precies waar kabels en leidingen liggen, zodat u hier bij bouw- en graafwerkzaamheden rekening mee kunt houden. Ook komt het voor dat bijvoorbeeld boomwortels tegen gasleidingen aandrukken. Hierdoor kunnen de leidingen beschadigd raken. Door een gedegen kabel- en leiding onderzoek te laten uitvoeren door TerraCarta, worden knelpunten tijdig in kaart gebracht met behulp van diverse detectie technieken.

533-foto-projecten

Diverse projecten, diverse toepassingen

Met name door de sector Aannemerij wordt TerraCarta benadert om haar expertise toe te passen. Dit gebeurt onder andere door het verrichten van ondergrondse kabel- en leidingendetectie, het verrichten van een obstakelonderzoek, het onderzoeken van de laagdikte en het opsporen van zinkers en gestuurde boringen. Hieronder enkele opdrachtgevers waarvoor projecten gerealiseerd zijn door TerraCarta:

Besteed ook uw project uit aan TerraCarta!

Kabel  en leidingonderzoek is bij verschillende projecten van groot belang. TerraCarta voert dit uit met behulp van technieken als grondradar en radiodetectie. Met name waar er onvolledige of zelfs geen informatie beschikbaar is over de ondergrondse infrastructuur, is het uitvoeren van een goed kabel- en leiding onderzoek belangrijk.

Ook als u bijvoorbeeld gaat heien of (beton)boringen uit gaat voeren, moet u ervan verzekerd zijn dat er daarbij geen kabels of leidingens geraakt worden. Een kabel- en leidingonderzoek tot in de puntjes laten uitvoeren bij uw project? Neem dan contact op met TerraCarta!