Projecten gerealiseerd door TerraCarta

TerraCarta is uw specialist op het gebied van detecteren en registreren van de ondergrondse situatie. TerraCarta voert projecten uit binnen uiteenlopende marktsegmenten; Onze opdrachtgevers bestaan uit onder andere (semi) overheden, ingenieursbureau’s, (spoor) aannemers, netbeheerders en water- wegenbouwers. Er zijn dan ook diverse projecten in deze sectoren waarin TerraCarta al heeft aangetoond over de nodige kennis en ervaring te beschikken.

Voorkomen van stagnatie in uw project

Wanneer u een bouwproject initieert voor nieuwbouw, verbouw of reconstructie, dan is het belangrijk dat u weet wat er zich in de bodem bevindt binnen het gebied waar u uw bouw- en graafwerkzaamheden heeft gepland. TerraCarta brengt in zulke gevallen de ondergrondse infrastructuur volledig in kaart, zodat u precies weet waar kabels en leidingen liggen en u hier bij bouw- en graafwerkzaamheden rekening mee kunt houden. Door een gedegen kabel- en leiding onderzoek te laten uitvoeren door TerraCarta, worden knelpunten die uw geplande werkzaamheden kunnen bemoeilijken en/of stagneren tijdig in kaart gebracht met behulp van diverse detectietechnieken.

533-foto-projecten

Diverse projecten, diverse toepassingen

TerraCarta wordt door alle partijen uit de graafketen benaderd om haar expertise toe te passen. Dit gebeurt onder andere door het verrichten van ondergrondse kabel- en leidingendetectie, het verrichten van een obstakelonderzoek, het onderzoeken van de laagdikte en het opsporen van zinkers en gestuurde boringen. Hieronder enkele opdrachtgevers waarvoor projecten gerealiseerd zijn door TerraCarta:

Besteed ook uw project uit aan TerraCarta!

Kabel  en leidingonderzoek is bij verschillende projecten van groot belang. TerraCarta voert dit uit met behulp van technieken als grondradar en radiodetectie. Met name waar er onvolledige of zelfs geen informatie beschikbaar is over de ondergrondse infrastructuur, is het uitvoeren van een goed kabel- en leiding onderzoek belangrijk.

Ook als u bijvoorbeeld gaat heien of (beton)boringen uit gaat voeren, moet u ervan verzekerd zijn dat er daarbij geen kabels of leidingen geraakt worden. Een kabel- en leidingonderzoek tot in de puntjes laten uitvoeren bij uw project?

Neem contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Telefoonnummer: 0528 – 234 406

E-mail: info@TerraCarta.nl