Overheden

Belangrijke opdrachtgevers voor TerraCarta zijn de (semi) overheden. Deze (semi) overheden voeren vaak opdrachten uit binnen hun beheersgebied en roepen daarbij de hulp in van specialistische bedrijven als TerraCarta. Soms wordt een ingenieursbureau of aannemer ingeschakeld als opdrachtgever namens de overheid, maar regelmatig ontvangt TerraCarta de opdracht rechtstreeks.

672-7.1-overheden

Opdrachtgevers van multidisciplinaire projecten

De toepassingen van grondradar en aanvullende technieken voor deze vaak complexe vraagstukken is enorm. In veel gevallen worden de onderzoeken in de onderzoeksfase uitgevoerd, maar het komt ook voor dat er juist een controle op de uitvoering wordt gevraagd. Bij TerraCarta zijn diverse hoger technisch geschoolde projectleiders werkzaam, die affiniteit hebben met de (semi) overheid. Hierdoor kunnen deze projectleiders zich goed verplaatsen in de vraag en gaan ze kordaat en oplossingsgericht te werk .

(Semi) overheden waar TerraCarta regelmatig (multidisciplinaire) projecten voor uitvoert zijn onder andere:

Vraagstukken van deze (semi) overheden zijn vaak zeer uiteenlopend en vragen vaak om diverse toepassingen zoals:

 • Civiel (onder andere opsporen en in kaart brengen van riool persleiding, in kaart brengen van kabels en leidingen ten behoeve van het plaatsen van ondergrondse afvalcontainers);
 • Waterbouw (onder andere opsporen van gestuurde boringen en zinkers bij aanbrengen damwanden en opsporen van beverholen in dijklichamen);
 • Spoorbouw (onder andere opsporen van kabels en leidingen en obstakels bij spoorvernieuwingen en in kaart brengen van kunstwerken in de spoorbaan).

  Bent u benieuwd wat TerraCarta voor u kan betekenen?

  Neem contact met ons op, wij staan u graag te woord.

  Telefoonnummer: 0528 – 234 406

  E-mail: info@TerraCarta.nl