Projectleider – TerraCarta Hoogeveen

 

Wat is vereist?

 • Hbo werk- en denkniveau
 • Minimaal 2 jaar werkervaring
 • Communicatief en analytisch sterk
 • Goed kunnen samenwerken
 • Daadkrachtig en klantgericht
 • Goede beheersing Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift; Duits is een pre

 

Wat krijg je?

 • € 3.500 – € 5.000 bruto p/m
 • 32 tot 40-urige werkweek
 • 25 vakantiedagen + nationale feestdagen
 • Opleidingsmogelijkheden
 • Benodigde arbeidsmiddelen worden gefaciliteerd

 

Wat doe je?

30% Projecten aansturen

20% Contact met klanten

20% Intern overleg

20% Projectadministratie

10% Werkbezoeken en relatiebeheer

 

Vacature

Als Projectleider bij TerraCarta ben je verantwoordelijk voor het leiden van projecten met betrekking tot het opsporen en vastleggen van ondergrondse kabels en leidingen. Je werkt aan meerdere projecten die een doorlooptijd hebben van enkele dagen tot enkele weken. Hierbij stuur je Veldwerkers en Dataspecialisten aan die verantwoordelijk zijn voor de uitvoering.  Voorafgaand aan een project bespreek je de wensen en eisen met de opdrachtgever en maak je op basis daarvan een calculatie en offerte. Ook zorg je ervoor dat er genoeg Veldwerkers ingepland worden, dat zij de juiste hulpmiddelen hebben en dat de juiste vergunningen worden aangevraagd. Tijdens het project kunnen zij jou bellen bij vragen of problemen, en houd je de klant op de hoogte. Ook ga je regelmatig langs op de projectlocatie voor een inspectie of werkbezoek. Je controleert de digitale tekenbestanden op kwaliteit wanneer de Dataspecialisten deze opleveren. Binnen TerraCarta werk je nauw samen met de Projectleiders van diverse disciplines. Daarnaast heb je veel contact met het Hoofd Tekenkamer en de Planner. Aan hen laat je onder andere weten hoeveel Dataspecialisten en Veldwerkers je nodig hebt voor een project, waarna zij deze medewerkers inplannen.

 

“Als je het leuk vindt om te pionieren, projectmatig te werken en te ontdekken wat er in de bodem zit, en je het uitdagend vindt dat je aan meerdere opdrachten tegelijk werkt, dan is dit een baan voor jou.”

 

Werkweek

“Op een leuke werkdag bel je met een nieuwe klant die een vraagstuk heeft waarbij TerraCarta goed kan helpen. Je gaat direct aan de slag met de offerte en legt deze voor aan de klant. Hij gaat direct akkoord en hoewel het werk nog moet worden uitgevoerd, heb je nu al het gevoel de klant enorm geholpen te hebben.”

 

“Op een mindere werkdag belt een Veldwerker je op dat hij ziek naar huis is gegaan. Dan moet je snel vervanging proberen te regelen zodat het project zo min mogelijk vertraging oploopt.”

 

Voorbeeld uit de praktijk

“Je hebt een klus ingepland met een tweemansploeg, maar een Veldwerker laat weten dat hij ziek naar huis is gegaan. Hoe los je dit op?”

 

Je loopt naar de Planner om te bespreken of er nog een ploeg in de buurt is die bij jouw project zou kunnen ondersteunen. Gelukkig is er nog iemand beschikbaar, maar die heeft niet de juiste toegangspas voor de veiligheid. Hij zal dus eerst een introductiefilm moeten volgen om het terrein op te mogen. Je belt de opdrachtgever dat jullie met een paar uur vertraging toch nog aan het werk kunnen.

 

Groeipad

Nieuwe medewerkers worden opgeleid aan de hand van een opleidingsplan. Daarnaast zijn er veel mogelijkheden om door te groeien. Omdat het werk voornamelijk specialistisch is, is er veel sprake van learning on the job. In overleg kun je ook vakinhoudelijke cursussen of opleidingen volgen.

 

Werken bij TerraCarta

TerraCarta BV is opgericht in 2008 en is expert op het gebied van kabel- en leidingopsporingsonderzoek. Het toonaangevende adviesbureau is gespecialiseerd in het opsporen en vastleggen van de ondergrondse infrastructuur met behulp van detectietechnieken en in het uitvoeren van milieukundig bodemonderzoek. Dit doet TerraCarta bijvoorbeeld voor KPN, ProRail, Rijkswaterstaat en vele andere organisaties. Werken bij Gerotech Gerotech Engineering is opgericht in 2006 en is een volledig onafhankelijk Ingenieursbureau en een bekende speler in de markt van de Ondergrondse Infra. Gespecialiseerd in de Railbranche, levert zij haar diensten waarbij flexibiliteit, kwaliteit en een goede samenwerking centraal staan. Sinds 2021 is Gerotech onderdeel geworden van TerraCarta.