Netbeheerders

TerraCarta krijgt regelmatig opdrachten van diverse netbeheerders. Deze netbeheerders zijn verantwoordelijk voor de liggingsgegevens van de netten binnen hun beheersgebied en huren daarbij de hulp in van specialistische bedrijven als TerraCarta om deze op te sporen. In samenwerking met de netbeheerder wordt gekozen voor de beste technieken voor het in kaart brengen van de kabels en leidingen. Belangrijk onderdeel van deze netten vormen de huisaansluitingen.

564-netbeheerders-breder-beter-licht

Projecten uitvoeren voor netbeheerders

De toepassingen van grondradar en aanvullende technieken voor deze vaak complexe vraagstukken is enorm. In veel gevallen worden de onderzoeken uitgevoerd voor het actualiseren van de bestaande tekening in het kader van de WIBON-verplichting, maar het komt ook voor dat er werkzaamheden gepland zijn en dat er wordt getwijfeld aan de voorhanden zijnde liggingsgegevens.

Netbeheerders waar TerraCarta regelmatig projecten voor uitvoert zijn onder andere:

Naast het feit dat TerraCarta op projectbasis werkzaamheden verricht, hebben we ook raamovereenkomsten afgesloten met een aantal netbeheerders. Deze raamcontracten zijn gericht op het voorkomen van graafschade en het corrigeren van liggingsgegevens naar aanleiding van meldingen “afwijkende ligging” bij het Kadaster in relatie tot de KLIC.

Bent u benieuwd wat TerraCarta voor u kan betekenen?

Neem contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Telefoonnummer: 0528 – 234 406

E-mail: info@TerraCarta.nl