Vacature TerraCarta: Jouw commerciële kans

Breng jouw commerciële skills in kaart bij TerraCarta – win klanten en verover de markt!

 

TerraCarta is een bedrijf dat zich vol overgave bezighoudt met het opsporen en in kaart brengen van kabels en leidingen. Dit doen we op het land, op het water, in gebouwen en aan het spoor. We werken in opdracht van onder andere grote aannemers, ingenieursbureaus, netbeheerders en overheden.

 

Nieuwe methoden en technieken, nieuwe concepten en nieuwe markten, zowel nationaal als internationaal. We zijn een toonaangevend bedrijf op het gebied van detectie van kabels en leidingen en willen dat uitbouwen!

 

TerraCarta heeft een prachtige fulltime plek vrij voor de persoon die uit echt commercieel hout gesneden is. Je denkt in kansen, je bent extravert, je bent resultaatgericht en het binnenhalen van de klant is wat jij het liefste doet. Wij hebben de overtuiging dat je dit kan en moet doen vanuit het doorgronden van de vraag die de klant heeft in combinatie met het brede pakket aan oplossingen dat wij hebben. Het gaat dus om het maken van commerciële connecties op basis van de inhoud.

 

Onze nieuwe commerciële collega beschikt over affiniteit met de infra branche en heeft ervaring in deze sector. Je vindt het leuk om ook de Belgische en Duitse markt verder te ontwikkelen. Je bent met name actief aan de voorkant van het commerciële proces en wil en kan samenwerken met onder andere projectleiders. Je woont in het midden van het land (tussen Hoogeveen-Utrecht) en bent graag onderweg. Wij bieden je een organisatie vol met gepassioneerde vakmensen, een innoverend karakter en een hands-on mentaliteit. Uiteraard een marktconform salaris, auto, laptop en telefoon.

 

 

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een email naar solliciteren@terracarta.nl. Mocht je vragen hebben dan kun je contact opnemen met Jan-Erik Diephuis 06-57 82 88 94.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld, delen in je netwerk wel!