Vacature: Projectleider Rail – Houd jij onze railprojecten op het rechte spoor?

TerraCarta is een dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in kabel- en leidingdetectie in verschillende sectoren waaronder de Spoorbouw (Railsector). Met onze ruime ervaring en expertise in metingen op en rond het spoor hebben we het vertrouwen gewonnen van diverse partijen in de spoorsector. Ter versterking van ons team zijn we momenteel op zoek naar een daadkrachtige en resultaatgerichte Projectleider Rail.

Als Projectleider Rail ben je een cruciale schakel binnen onze organisatie. Jouw organisatorische vaardigheden zijn van essentieel belang om meerdere projecten tegelijkertijd succesvol aan te sturen, met uiteenlopende doorlooptijden variërend van enkele dagen tot enkele weken. Je bent de verbindende factor tussen het interne projectteam en de opdrachtgever. Het is jouw verantwoordelijkheid om altijd in oplossingen te denken, proactief te handelen en prioriteiten te stellen.

Een typische werkdag als Projectleider Rail bij TerraCarta omvat onder andere het bezoeken van lopende projecten, communiceren met veldwerkers, het opstellen van offertes, het uitvoeren van laatste controles voor oplevering en het bespreken van last-minute wijzigingen met de planning. Je bent een betrouwbare en zorgvuldige professional die nauwkeurig te werk gaat en een goede relatie met klanten weet op te bouwen en te onderhouden.

Wat wij van jou verwachten:

  • HBO werk- en denkniveau
  • Minimaal 3 jaar werkervaring binnen de railwereld; bijvoorbeeld bij een spooraannemer of ingenieursbureau
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk. Beheersing van het Duits is een pre.

Wat wij jou bieden:

  • Een marktconform salaris van € 3.500 – € 5.000 bruto per maand
  • Een 32- tot 40-urige werkweek
  • 27 vakantiedagen plus nationale feestdagen
  • Mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling
  • Een auto van de zaak, laptop en werktelefoon

Ben jij de gedreven en professionele Projectleider Rail die wij zoeken? Stuur dan je sollicitatie naar solliciteren@terracarta.nl.

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Dennis Snijders via 0654938450.

Let op: Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bij TerraCarta krijg je de kans om deel uit te maken van een gepassioneerd team van professionals in een innovatieve en hands-on werkomgeving. We kijken ernaar uit om jouw talent en expertise te verwelkomen en samen verder te groeien in de spoorsector.