Vacature: Projectcoördinator

 

Ben jij goed in organiseren en regelen? Hou je van aanpakken en heb je een voorliefde voor onderzoeken, kaarten en bodem? Ben je op zoek naar een bedrijf waar je snel kan doorgroeien en intern vakinhoudelijk wordt opgeleid? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

 

Voor uitbreiding van ons team zoeken wij per direct een ‘Projectcoördinator’.

 

Ons specialisme is schadepreventie. Wij karteren grond, beton, spoor, en meer! Wij leveren gedetailleerde kaarten aan aan de klant, zodat er graaf- en boorschade wordt voorkomen. 

Als projectcoördinator speel je een cruciale rol in het waarborgen van een gestroomlijnde uitvoering, het bewaken van de voortgang en het coördineren van communicatie tussen verschillende belanghebbenden. Zo zal je onder andere zelfstandig werkinstructies opstellen voor de veldwerkers, een correct eindproduct gereed maken voor de klant en projecten opleveren aan de klant. Je rapporteert aan de projectleider en bent een aanspreekpunt voor de uitvoerder en veldwerkers.

We zoeken voor deze functie iemand die verantwoordelijkheid kan nemen, let op de details en mbo/hbo werk- en denkniveau heeft. Een afgeronde technische opleiding op mbo/hbo is een pre. We vragen vooral organisatietalent, waarbij enkele jaren relevante werkervaring een pre is.

Verder zoeken we iemand die zich collegiaal opstelt, goed kan communiceren en zich binnen een ‘no-nonsense cultuur’ als een vis in het water voelt.

 Deze functie gaat gepaard met een uitstekend salaris, goede secundaire voorwaarden, werken in een no-nonsense cultuur en veel doorgroeimogelijkheden. 

Ben jij wie wij zoeken? Stuur dan je sollicitatie naar solliciteren@terracarta.nl.

Let op: Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.