Vacature: Machine Operator

 

Wil jij machine operator worden? Of ben je al enkele jaren aan het werk en wil je verder als MO, maar begint het werken in een lawaaiige productieomgeving je tegen te staan? Wij bieden je een unieke kans!

 

Voor uitbreiding van ons team zoeken wij per direct een machine operator.

Onze werkzaamheden bestaan o.a. uit het scannen van bubbledeckvloeren. Deze werkzaamheden voeren wij uit met een, door onszelf ontwikkelde, scanrobot die jij gaat bedienen.

Het scannen van bubbledeckvloeren gebeurt grotendeels in (overheids)gebouwen in het westen van Nederland. Op deze locaties is het beperken van geluid en overlast zeer belangrijk. Wij verrichten dit werk samen met een vaste partner die de constructies gaat verstevigen op basis van de data die jij aanlevert. Daarnaast scannen we ook handmatig grote betonnen kunstwerken.

Dus spreekt dit jou aan en woon je in de regio Rotterdam/Den Haag/Leiden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Bezoek onze video om alvast een goed beeld te krijgen van onze scanrobot:

 

Laat je niet afschrikken door de locatie van ons kantoor in Hoogeveen; de werkzaamheden zijn voornamelijk in de regio Rotterdam/Den Haag/Leiden!

Deze functie gaat gepaard met een uitstekend salaris, goede secundaire voorwaarden, werken in een no-nonsense cultuur en veel doorgroeimogelijkheden.

Ben jij wie wij zoeken? Stuur dan je sollicitatie naar solliciteren@terracarta.nl.

Let op: Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.