TerraCarta scant gebouwen Ministeries van Justitie en Veiligheid en Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

De gebouwen zijn uitgevoerd met zogenaamde Bubbledeck vloeren en moet worden verstevigd. Het gepatenteerde anker van B+BTEC is daarvoor de optimale oplossing.

TerraCarta maakt onderdeel uit van het team Interboor Midsland, B+BTEC en Van Rossum. Een wonderlijke combinatie van anker, boorder, constructeur en scanner.

 

Van Rossum heeft berekend dat in totaal er grofweg 50.000 ankers moeten worden geboord. Het unieke anker wordt geplaatst door Interboor Midsland die hiervoor een geluidsarme en stofvrije oplossing aanwendt. In de vloer zitten luchtgevulde bollen, wapening, verschillende soorten kabels en leidingen en niks mag kapot!

 

Alleen even die betonscanner erover heen halen om schade te voorkomen is echt niet voldoende. Zodoende hebben we op ons kantoor een vloerdeel weggezaagd en een Bubbledeck vloer nagebouwd met daarin alle afwijkingen die we kunnen tegenkomen. Hiermee hebben we uiteindelijk weer een oplossing bedacht waarbij we onze kennis ten volle moeten benutten. Grondradar, kabelzoeker, trekveer en warmte camera’s Alles is nodig om optimaal schade te voorkomen.

 

En zo is elk teamlid specialist in haar vakgebied. Never change a winning team, we zijn trots om hierbij te horen.