TerraCarta nu ook vindbaar op de Stage-app!

Wist je dat TerraCarta een erkend leerbedrijf is? Het verschil met andere bedrijven is echter dat TerraCarta unieke opleidingen biedt voor verscheidene functies die nergens anders te vinden zijn.

Zo heeft zij stageplekken beschikbaar voor zowel werk binnen op kantoor als buiten in het veld. Nieuw is dat TerraCarta nu ook te vinden is op de site www.stage-app.nl: “Een online platform waar stagiaires en bedrijven elkaar op een eenvoudige manier kunnen vinden” (Stage app, 2022).

 

Dataspecialist met drie schermen aan het werk bij zijn bureau.

Voor binnen op kantoor geldt: Doe jij een GEO/civiel gerichte opleiding en ben je geïnteresseerd in zelfstandig werken op een computer binnen een gezellig team? Neem dan contact op met TerraCarta en wordt Dataspecialist! Taken die bij deze functie horen zijn bijvoorbeeld het verwerken en in kaart brengen van data, ingewonnen door specialisten uit het veld.

Of heb je voor je HBO-opleiding een stageplek nodig richting Human resource management, Marketing en/of Bedrijfskunde? Ook dan verwelkomt TerraCarta je met open armen.

 

Veldspecialisten aan het werk op de Grote Markt in Groningen

Of wil jij juist de specialist in het veld zijn die de data inwint? Werk je liever buiten en durf je het aan om te meten met innovatieve meetapparatuur? Dan staat TerraCarta te popelen om je op te leiden tot Meetspecialist. Je gaat werken met grondradar en je stuurt assistenten en grondwerkers aan.

TerraCarta heeft vrijwel doorlopend stageplekken en vacatures voor veldwerkassistenten, meetspecialisten en dataspecialisten, Dit op zowel VMBO-, MBO- als HBO-niveau. Wil je graag stagelopen of aan het werk, dan willen wij je opleiden tot één van deze uitdagende functies!

 

Denk met ons mee en zet een standaard voor de toekomst.