TerraCarta klaar voor milieukundige begeleiding!

Ons wensenlijstje is compleet! Met het behalen van de BRL SIKB 6000, protocol 6001 (milieukundige begeleiding) hebben wij alle certificaten die benodigd zijn voor het overgrote deel van de milieumarkt.

De kracht van TerraCarta is de synergie van onze preventieve werkwijze op het vlak van kabels en leidingen, waardoor we zowel milieukundig onderzoek kunnen verrichten alsook het anticiperen op kabel- en leidingvraagstukken.

Enerzijds kunnen we graafschade voorkomen tijdens het plaatsen van milieukundige boringen en anderzijds kunnen we tijdens een sanering anticiperen op onverwachte situaties met kabels en leidingen.

Recent zijn we nog ingeschakeld tijdens een sanering waarin kabels en leidingen werden opgegraven die niet geregistreerd stonden.
TerraCarta constateerde al heel snel dat het oude kabels betrof, zonder functie, waardoor de werkzaamheden heel snel weer hervat konden worden.

Het samenvoegen van onze kabel- en leidingkennis met onze milieukundige activiteiten geeft ons een unieke positie in het marktsegment!