Laat je omscholen tot dataspecialist! 

 

TerraCarta is een jong bedrijf en wij zoeken per direct dataspecialisten. Wil je graag aan het werk en heb je minimaal een havo- of MBO-diploma? Dan willen wij je graag opleiden tot dataspecialist.

Ons werk is nieuw en nog volop in ontwikkeling. Wil je met ons meedenken en een standaard neerzetten voor de toekomst?

Je gaat je bezighouden met data die door veldspecialisten wordt ingewonnen. Deze data wordt verwerkt tot een kaart voor onze klant. Hij kan zijn werkzaamheden daar dan weer op afstemmen. Voorbeelden hiervan zijn kabel- en leiding tekeningen en kaarten met gedetecteerde objecten, zoals kasteelfunderingen of munitieresten.

Ben je handig met een computer en wil jij kennis opdoen van AutoCAD, GIS of Microstation of wil je meer weten van grondradar, magnetometer en radiodetectie? Wil jij meewerken aan de ontwikkeling van een pompstation in San Francisco, een raffinaderij in een oliestaat of munitiedetectie in het Duitse spoornet?

Wij leren je de kneepjes van het vak als dataspecialist met data uit de hele wereld!

Jij bent:

  • Assertief
  • Communicatief
  • Nauwkeurig
  • Innovatief

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Nieuwsgierig geworden?

Stuur je sollicitatie en CV naar TerraCarta, t.a.v. mevr. S. Prakken, Postbus 135, 7900 AC Hoogeveen of mail naar s.prakken@terracarta.nl . Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met dhr. H. Claus 0528-234406.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.