Geofysicus

 

Wil jij geofysicus worden bij TerraCarta? Ben je kritisch, zelfstandig en een echte doorzetter? Hou je van onderzoeken en ben je in staat om zelfstandig een netwerk op te bouwen? Wij bieden je een unieke kans!

 

Ons specialisme is schadepreventie. Wij karteren grond, beton, spoor, en meer! We zijn een groeiend bedrijf en zoeken per direct een geofysicus. 

 

Als geofysicus ben je een ‘vakbaas’ binnen TerraCarta voor detectietechnieken en interpretatie van ingewonnen data. Je speelt een cruciale rol in het waarborgen en verhogen van de kwaliteit van onze systemen, diensten en producten. Zo zal je meetresultaten verwerken, interpreteren en rapporteren. Ook zal je een bijdrage leveren aan de kwaliteit van de uitvoering van processen en zal je onderzoek doen naar de nieuwste en beste technologie. Zo kan je sturing geven aan nieuwe ontwikkelingen en vervul je een leidinggevende functie binnen complexe geofysische projecten. 

 

We zoeken iemand die de drive heeft om voortdurend te willen verbeteren en dus ook in zichzelf wil blijven investeren. Voor deze functie zoeken we iemand met ruime ervaring in een vergelijkbare functie. Verder zoeken we iemand met die naast communicatief ook didactisch onderlegd is. 

 

We stellen als eis dat je de opleiding ‘Geologie’ op WO of HBO niveau hebt afgerond. Daarnaast vragen we kennis van de Duitse en Engelse taal. 

 

We leggen de lat voor onze diensten en producten steeds hoger. Word jij enthousiast van een werkomgeving waar kwaliteit voorop staat? Heb jij aantoonbare ervaring en affiniteit met geologie? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is deze baan iets voor jou!

 

Deze functie gaat gepaard met een uitstekend salaris, goede secundaire voorwaarden, werken in een no-nonsense cultuur en veel doorgroeimogelijkheden. 

Ben jij wie wij zoeken? Stuur dan je sollicitatie naar solliciteren@terracarta.nl.

Let op: Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.