TerraCarta Bodemkundig milieu onderzoek

In november 2017 heeft TerraCarta het Bodemkundig Milieuadviesbureau “Bakker Bodemonderzoek” overgenomen. Terra & Carta = Bodem & Karteren, dat was de slogan waarmee we het nieuwsbericht van destijds afsloten. Nu 1 jaar verder kunnen we zeggen dat het een succesvolle stap is geweest!

De synergie begint al in onze bestaande dienstverlening. Bij het opsporen van kabels en leidingen worden ook proefsleuven gegraven en waar gegraven wordt moet je aantonen dat de grond niet verontreinigd is. Wanneer je dus ook het milieukundige deel kunt aanbieden versnel je in doorlooptijd en ben je uiteindelijk voordeliger voor het hele pakket. Daarnaast ontplooien zich mooie initiatieven met de bestaande klantenkring van TerraCarta, maar ook andersom.

Graafschadepreventie en het plaatsen van milieukundige boringen is iets wat nog in de kinderschoenen staat, maar hoe eenvoudig is het als je met behulp van detectie kan kijken waar de kabels liggen voordat je het gat gaat boren. Mede door deze unieke combinatie zijn we in contact met een aantal grote landelijke partijen om milieukundig onderzoek en het voorkomen van kabelschade op een slimme manier samen te brengen.

Inmiddels zijn intern een aantal mensen opgeleid tot milieukundige en zijn er 3 ervaren mensen aangetrokken uit de markt waardoor we in korte tijd zijn uitgegroeid tot een volwaardig team met een uniek concept. Begin volgend jaar gaan we opereren onder de naam TerraCarta. Vooralsnog blijft de website van Bakker Bodemonderzoek actief, waarop we zullen verwijzen naar de naamswijziging en de bijbehorende contactgegevens.

Bent u benieuwd wat TerraCarta voor u kan betekenen?

Neem contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Telefoonnummer: 0528 – 234 406

E-mail: info@TerraCarta.nl