Ingenieursbureau’s

Belangrijke opdrachtgevers voor TerraCarta zijn de ingenieursbureaus. Deze bureaus voeren vaak opdrachten uit voor (semi) overheden en schakelen daarbij de hulp in van aannemers en specialistische bedrijven als TerraCarta. De toepassingen van grondradar voor deze vaak complexe vraagstukken is enorm. Vaak zijn binnen een ingenieursbureau weer verschillende specialistische afdelingen betrokken bij een opdracht (multi disciplinair). In veel gevallen worden de onderzoeken in de onderzoeksfase uitgevoerd, maar het komt ook voor dat er juist een controle op de uitvoering wordt gevraagd.

832-12.1-bespreken-tekening
166-12.2-jasper-beeldscherm

Projecten voor ingenieursbureaus

Bij TerraCarta zijn diverse hoger technisch geschoolde projectleiders werkzaam, waarvan een groot deel een achtergrond heeft bij ingenieursbureaus en aannemerij. Hierdoor kunnen deze projectleiders zich goed verplaatsen in de vraag en gaan ze kordaat en oplossingsgericht te werk .

Ingenieursbureaus waar TerraCarta regelmatig (multidisciplinaire) projecten voor uitvoert zijn onder andere:

  • Antea Group;
  • ARCADIS;
  • MOVARES;
  • MUG;
  • Sweco.

Vraagstukken van deze ingenieursbureaus zijn vaak zeer uiteenlopend en vragen vaak om diverse toepassingen zoals:

Meer informatie

Nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op! Dat kan via het contactformulier of via telefoonnummer
0528 – 234 406.